Türkiye’nin En Prestijli Bilgisayar Teknik Servisi.

Perpa Notebook Tamiri

Perpa Notebook Tamiri; Altay Bilişim Perpa Ticaret Merkezi’nde siz müşterilerimize hizmet vermektedir. Deneyimli ekibimiz ile Laptoplarınızın arıza tespit, bakım ve onarımlarını yapıyoruz

İstanbul Avrupa Yakası Notebook Teknik Servis Notebook Tamir ve Bakım, Notebook Onarımı ve Tamiri hakkında teknoloji sektöründe faaliyet gösteren, bugüne kadar birçok kuruma ve son kullanıcılara çözüm sunmuştur, müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firmadır.

Notebook Teknik servisimizde garanti dışı kalmış veya garanti süresi dolmuş her marka model laptop, notebook tamiri yapılmaktadır. Buna ek olarak bilgisayarınızda oluşabilecek tüm yazılımsal sorunlarda’da firmamız tarafından destek vermekteyiz. Notebook Tamir ve Bakım Uzman teknik ekibimiz sizlere en hızlı şekilde hizmet verebilmek için arızalı bilgisayarınıza doğru teşhisi koyarak gerekli bilgiyi vermektedir.
Perpa Notebook Tamiri; Servis elamanımız evinize gelerek bilgisayarınızda yapılması gerekenleri evinizde veya evinizden alınarak işlemler yapıldıktan sonra tekrar bulunduğunuz veya istediğiniz yere teslim edilir.
Notebook Tamir ve Bakım Firmamızdan istenilen program bilgisayarınıza istenilen şekilde yüklemeler tarafımızdan yapıldıktan sonra teslim edilir.

Anakart Tamiri

Anakart arızaları notebooklarda tamir edilmeden değişim yapma yoluna gidildiğinde en çok masraf çıkartan arızalardandır. Notebook bilgisayarlarda ve masaüstü bilgisayarlar da olduğu gibi istediğiniz zaman istediğiniz anakartı veya ekran kartını istediğiniz zaman satın alıp takma lüksüne sahip değilsiniz.
Herhangi bir notebook anakartını sadece o bilgisayarın üreticisi üretir, yan sanayisi bulunmaz. Bilgisayarınız kullanıcı kaynaklı olarak garanti dışı kalır ve anakartı bozulursa yetkili servise gittiğinizde hemen hemen tüm servislerde anakart tamiri yoluna gidilmez, anakartın değişimi istenir.
Perpa Notebook Tamiri Anakartı değiştirmenin bedeli de çoğu zaman notebookun ikinci el satış fiyatının da üstünde çıktığı için kullanıcılar genellikle anakartı değiştirmektense yeni bir notebook almayı tercih ederler. 
Bunun için servisimizde, yetkili teknik servisler tarafından tamir edilmeyip değişim istenen anakartların tamiri yapılmaktadır.
Anakart arızalarında en tehlikeli olan arıza türü sıvı teması ve kırık ve ezilme türünden arızalardır. Anakartı taşıyan yonganın içi bir şehir içi şebeke tesisatı kadar karışık ve kalabalık bileşenden oluşmaktadır.
Bu yonganın içinde katman katman yollar vardır ve bu yollarda oluşan kırık ve kopmalar tamir edilememektedir.

Add a Comment

Your email address will not be published.

Canlı Destek